ALEN TUNA 1 YAŞINDA PARTİMİZ ..

Yazın tam ortası en Sıcak zamanlarında dünyaya geldi Alen Tuna ..
Temmuz ayında .. ilk doğum günü için çok ayrıtılı hazırlık yapamadık ama yinede hatıra olsun diye bişiler yapmaya çalıştık ..
Aygül yengemiz stıcker larımız için çalışmalar yaptı ..
ilk doğum günü için pastasının güzel ve kalıcı olmasını istedim..
Bunun için bir süredir takip ettiğim www.özelpastam.com dan yasemin hn ile görüşerek nasıl bir pasta yapacağına karar verdik ..
Malum küçük bir yerde yaşıyoruz ve bölgemizde pastacılık üzerine çalışan bir işletme yada kişi yok .. bu yüzden maket pasta yapmaya karar verdik en azından uzuncaaa bir süre saklayabileceğiz :) 


Tüm evi ve bahçeyi balonlarla süsledik .. Ama hava çok sıcak olduğu ve partimiz gün içinde olacağı için dışardaki balonlarımız sıcağa dayanamayıp birer birer patladılar .. Alen Tuna bu kadar balonu ilk kez bir arada görüyordu:)

Misafirlerimiz yavaş yavaş gelmeye başladı ve bizde masamızı hazırladık .. Tabi pastamız maket olunca birde ikram için 2. pastamız vardı .. İstediğimiz gibi olmadı ama bunada şükür dedik ..
Diğer ikramlıklamızıda elbirliği ile yaptık kısacası herkes bir işin ucundan tuttu :) Masamızın süslemesi için Aygül Yengemizin hazırladığı stıkcerları yapıştırma işini bir gece önceden bitirebildik...


küçük pet şişelerimiz , jelibon ve lokum dolu kavanozlarımız , bardaklarımız ve tabaklarımız hepsi çok güzel oldular herkesin ellerine sağlık .Tabi bunların yanında birde uzakdan gelenler var. Alen Tuna nın dayısı yengesi kuzeni ve ananesi .. Yaz dönemi izinlerini doğum gününe göre ayarladılar ve geldiler sağolsunlar ..

Canımız oğlumuzun ilk doğum gününde yanımızda olan tümmmm sevdiklerimize çok tşk ediyoruz . Alen Tuna günün anlam ve önemine çok hakim olamasa eminim oda çok eğlenmiştir :)
Umarım nice nice yaş günlerini kutlarız sağlıkla inşallah



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lastikli Çarşaf Yapımı ..

Kızımın hazırlıkları devam - Kumaş ile sepet kaplama

Tetik Parmak Ameliyatımız ve sonrası