sonraki 3 günümüz ve genel durumumuz

Izindeyken zaman ne hızlı geçiyor.  Gunlerden Çarşamba oldu bile geriye çok az gunumuz kaldi.. Alen tuna tuvalet isini halletti diyebiliriz. Artik kendi soyluyor hemen gidip yapiyoruz..Hatta disarida ne yapariz nasil yapariz derken bir kez bile kazamiz olmadan gezmelerde bu isi hallettik.. Hatta dun vize basvurumuzu yenilemek icin Antalyaya gittik sabah cok erkenden ve 1 kez olsun bile kazamiz olmadi .. Ama sunu anladimki ihtiyaclarini zamaninda karsilamak icin imkanlarimizin olmasi lazim yakinda tuvalet vs gibi.. Yolda cok acil durumda benzincilerde isimizi pekala gördü :) Bu sabaha kadar kakamizi yapma konusunda cok emin degildik yapmakda biraz cekiniyordu ve zamanlamasini tam tutturamiyordu ama sanirim bu sabah biraz daha iyidi.  biraz daha calismak lazim kendinden emin olmasi icin..tabi buna da a sukur ;)
Dun telefonumun sarji bittigi icin fotograf cekemedim . Butun gun gezdik e tabi herzaman alisveris merkezine gitme sansimiz olmuyor . Alen tuna ya yeni camasirlar aldik :) Dolabimizdaki fazla bezlerimizi kuzenimiz Uras a vermek uzere kenara kaldirdik ..Darisi Uras in basina aralarinda 4 ay var yani urasinda birakmasina az kaldi :)

Bu sabah dunku yorgunluguma ragmen sabah baya erken kalktim.. Sabah sabah sicak ekmek yiyelim diye ekmek mayaladim gecenlerde bir yerde görmustum tarifi cok kolaydi bildigimiz mayali ekmek tarifi aslinda .. Icine ceviz ve cekirdeksiz kuru uzumle cokda guzel oldular...
                             Bugunde seftali receli deniyorum .. Bakalim nasil olacak


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lastikli Çarşaf Yapımı ..

Kızımın hazırlıkları devam - Kumaş ile sepet kaplama

Tetik Parmak Ameliyatımız ve sonrası