Yagmurlu bir haftasonu ve biz olympos dayiz...






Cok sevdigimiz arkadaslarimiz Melahat ve Mehmet Karatas ciftinin Olympos da bir aile pansiyonlari var ( http://www.adapension.com ) ve biz bu hafta kalmali bir kacamak yapalim dedik..Cuma aksami iş çıkışı düştük yollara zaten yol bize en fazla 2 saat uzaklikta. Aksam yemegi icin orda olduk hemen :) Sagolsunlar vardigimizda hersey hazirdi. Hemen yemekler yendi basladi muhabbet  :) bir de nasil keyifli bir ortam ortada kocamam bir soba icerisi sicacik bizim Alen Tuna hemen alisti ortama :) Tabi cuma aksami oldugundan cok uzun saatlere kadar oturamadik Alen Tuna uyku vakti gelince hemen uyudu , herkes yavas yavas odalarina cekildi..

Sabah cok erken uyandik babamiz  yatakta tembellik yapmayi seçti ama biz oglumla giyinip attik kendimizi dışarı ve etrafi kesfetmeye basladik..






Geceden yagmur yagmis sabah her yer ıslaktı.. Tertemiz mis gibi bir hava , etrafta bir suru horoz tavuk hindi kedi gezinip duruyordu :) Alen Tuna nin en sevdigi seylerden biri hayvanlarin pesinden kosmak zaten ;) 






Kahvaltidan sonra uzerimizi giydik ve etrafi gezmek icin dolasmaya ciktik.. Cok guzel bir antik sehir var sahile inerken, buraya kadar gelmiskende  gormeden donulmez dedik ve yagmura ragmen yurumeye devam ettik..





Guzel ve islak bir gezi oldu ama cok keyifkiydi. Ozellikle bizim kucuk adam islanmaktan cok hoslandi .. hatta yoldaki butuunnnn su cukurlarina girerek  bildigin belden asagisi sirimsiklak oldu ..


Burdada arkadasi Ela ile buyuk suya girmek icin yaris halleri :) Umariz ikiside donunce hasta olmazlar ;)

Kesin burasi yazin cok daha guzeldir. Eminim tekrar tekrar gelicez hatta yazin Alen Tuna icin cok daha keyifli olacaktir ama ben bu havadaki halinide cok sevdim hic bu zamanlarda bu taraflara gelmemistik... bizim icin tam sakin ve keyifli bir hafta sonu oldu .. Bu gecede burdayiz eminim bu aksamda hersey cok guzel olacak 


Guzel insanlar hersey icin cok tessekkur ederiz :) 


Yarin bizim icin sabah erken kalkip guzel bir kahvalti ardindan eve donus yoluuuu :))









Yorumlar

  1. Canim asıl biz teşekür ederiz. Cok güzel bir haftasonu geciriyoruz....

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lastikli Çarşaf Yapımı ..

Kızımın hazırlıkları devam - Kumaş ile sepet kaplama

Tetik Parmak Ameliyatımız ve sonrası